Isbod
Omkring 60.000 personer, deltager årligt i afstemningen om hvilket ishus, der er landets bedste.
Og kender du nogen, der har deltaget i den konkurrence? Nej, vel;) Det er altså kun et minimum af is-spiserne, der faktisk deltager. Oveni det tal skal lægges, at en stor del af is-spiseriet, bliver foretaget af ikke-dansk-talende turister, som sjældent deltager i sådan en afstemning.
Dermed sagt: Ishuse er en kæmpe industri i Danmark.
Hvis du har sat dig ordentligt ind i, hvad der foregår bag kulisserne i en isbar, så skulle der nok være en chance for, at du kan komme inden for i denne branche, da mange is kræver mange hænder.
Materialet er blevet til på baggrund af interviews med is-glade kunder, ansatte og ejere, så du får et billede af, hvordan sådan en bod bedst skal drives.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
5 timer
Kursets pris
180 kr. inkl. moms
Det siger kursisterne om kurset
Pawel, 39 år, Esbjerg (★★★★★)
"Jeg tror at man ikke bruger radiatorer mere om 20 år, kun gulvvarme."
Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)
"Vi hører meget om skure der skal bruges til beboelse eller overnatning. Men også om at der stilles højere krav til skure, så de ting man opbevarer i dem ikke lidt fugtskade."
Andre kurser som måske er noget for dig
Gourmet restaurant kursus
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mereIsbod
Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...
Læs mereKøkken – Medhjælper
Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.
Læs mereTjener gourmet medhjælper
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mere